Jobba hos oss

Vår affärsidé är att bygga säkra byggställningar åt alla våra kunder, vi förespråkar arbetsglädje,  enkelhet och långsiktiga kundrelationer. Vi arbetar för att vara ditt självklara val i frågor kring byggställningar i Halland med omnejd. Vi eftersträvar även att ha den bästa servicenivån i branschen.

Vill du arbeta hårt på ett riktigt bra företag?

Vi söker ställningsmontörer!

• Du behöver inte erfarenhet av byggställningar

• Du är noggrann och effektiv

• Du är en lagspelare och ser lösningar i allt

• Du har körkort

Är du rätt person så sök till stefan@byggstallning.se

Vid frågor ring mig på 0700485637

 

Hoppas vi hörs och ses!

Stefan Arvidsson VD
Hermansson Byggställningar

Dan Johansson- arbetsledare

Dan Johansson har jobbat som montör på Hermansson Byggställningar sedan 2008, idag arbetar Dan som arbetsledare. 

Vad är fördelarna med yrket?
Fördelarna med att jobba med ställningar är att man får röra på sig och jobbar ute.
Man har många olika arbetsplatser så dagarna ser aldrig likadana ut.

Varför jobba just hos Hermansson?
Det är den bästa arbetsplatsen jag jobbat på där jag både har roligt och jobbar med bra kollegor/vänner. Att få jobba med den rollen som jag har som montör, skyddsombud och arbetsledare gör att jag får ännu mer variation i vardagen och det trivs jag otroligt bra med.

Vad gör du allra helst när du är ledig?

På min lediga tid vill jag helst vara med min familj samt att spela lite fotboll och innebandy. Sen om det finns tid över så kan ni hittar mig vid mitt X-box.